img

BOGDAN SERVIS d.o.o.

>>> ZAŠTO ODABRATI BOGDAN SERVIS

Naše društvo svoje početke datira 1992. godine kada je registrirano kao obrt za popravak kućanskih aparata i održavanje rashladne opreme. Dugogodišnjom predanošću i radom, u okviru našeg slavonsko baranjskog tržišta, pozicionirali smo se kao pouzdan partner u području hlađenja i klimatizacije. Svoju kvalitetu rada vezali smo i uz niz kvalitetnih robnih marki i opreme koje zastupamo i držimo u svojem asortimanu.Bogdan servis d.o.o. svojim predmetom poslovanja danas obuhvaća :

  • Prodaju, montažu i servis klima uređaja
  • Servis i održavanje rashladne opreme
  • Ugradnja i montaža konstruktnih elemenata i puštanje u pogon rashladnih komora
  • Servis i održavanje rashladnih uređaja na transportnim vozilima
  • Popravak aparata za ugostiteljstvo i kućanstvo

Kako je klijent centar našeg poslovanja, naš servis je na raspolaganju 24 sata, a za potrebe kvalitetnog servisa i otklanjanje kvara na uređajima u hitnim situacijama imamo na raspolaganju djelatnike i vozila opremeljena svim potrebnim alatima i rezervnim djelovima koji će u kratkom roku stići do klijenta i izvršiti potreban servis.

 

Bogdan servis d.o.o. također veliku pažnju pridaje stalnoj izobrazbi naših zaposlenika ali osim toga stvaranju zdrave i kvalitetne atmosfere među njima, jer smatramo da se samo tako mogu postizati rezultati i održavati kvaliteta. Upravo zbog naše fleksibilnosti, kvalitete i pouzdanosti stekli smo povjerenje brojnih poslovnih partnera što se može posvjedočiti i našom referenc listom.

NAŠE REFERENCE

imgU bogatoj listi referenci izdvajamo Institut Hrađevinarstva Hrvatske d.d. Poslovni centar Osijek – ugovorni suradnik za rashladnu opremu i klimatizaciju : Odjel betonskih konstrukcija – centralni MRV sustav (2x 14 kw), Betonski laboratorij – split sustavi, Upravna zgrada – multi split sustaviKlinička bolnica Osijek – ugovorni suradnik za poslove održavanja rashladnih uređaja i još mnogo drugih…

NAŠI PARTNERI