• 519

    Vrhunski klima uređaji po pristupačnim cijenama

  • 586

    Izvrstan odabir za Vašu kuću, za svako godišnje doba!

Kemijsko-parni servis podrazumjeva

(Čišćenje isparivača, turbine za cirk. zraka, posude kodnenzata, svih filtera, te dezinfekciju uređaja) CIJENA : 150,00 kn s PDV-om.

Akcija traje od 01.05. do 30.06.

 

ServisKlima

 

BESPLATAN izlazak na teren i izvid montaže (na području Osijeka) !

Mitsubishi Standard DC Inverter 3,2 kW – 3.999,99 kn

MitsubishiAkcija


 Toshiba Mirai DC Inverter 3,2 kW – 4.099,99 kn

ToshibaAkcija

 

pdf


Midea DC Inverter 3,5 kW – 3.099,99

MideaAkcija

 

pdf


Gree Cozy DC Inverter 3,2 kW – 3.199,00 kn

GreeAkcija

 

pdf


Azuri 3,2 kW DC Inverter – 2.999,00 kn

 Azuri3,2kW


Korel 3,6 kW DC Inverter – 2.899,00 kn

Korel3,6kW


 

Pogledajte našu ponudu klima uređaja

Toshibabaloon

O TOSHIBI

Toshibina izvrsnost u tehnologiji, proizvodima, uređajima i uslugama te kvaliteta i pouzdanost po kojima je kompanija prepoznatljiva, proizašli su iz strasti i odlučnosti Toshibinih djelatnika koji na najbolji način provode svoje inovacije i na taj način osiguravaju napredak kompanije.

Toshibina snaga inovacije u pronalaženju rješenja za zadovoljstvo kupaca očituje se u udobnosti, sigurnosti i bogatstvu koji ostvaruju snove, doprinose bogatijem načinu života i boljem svijetu.

Više od stoljeća, Toshiba je poznata u cijelom svijetu zahvaljujući svojim vrhunskim klima uređajima, prijenosnim računalima, DVD uređajima i player-ima i elektroničkim uređajima. Zahvaljujući tehnologijama koje se ujedinjuju iz više od 30 odvojenih R&D laboratorija i više od 300 podružnica diljem svijeta, kompanija ima tehnološko vodstvo koje pokazuje svoje rezultate.

ANGAŽMAN ZA OKOLIŠ

Svi sektori Toshibe maksimalno se pridržavaju zakonskih uvjeta u pogledu smanjenja emisije rashladnog medija u atmosferu. I to ne samo zato da bi se pridržavalo zakona, već i zbog toga, jer se u filozofiji Toshibe ukorijenila težnja za angažmanom za dobrobit čovjeka i okoliša.

U skladu sa zakonskim uredbama EU koje se odnose na ograničenje upotrebe opasnih tvari, svi Toshiba Residential klimatizacijski sustavi odgovaraju ROHS standardima. To je daljnji smisleni korak u smjeru proizvoda podnošljivih za okoliš, kojeg Toshiba rado podržava.

 

UČINKOVITOST POBJEĐUJE

Prednost Toshiba klima-uredaja vrlo je jednostavno mjerljiva: razvrstavanjem u klase energetske učinkovitosti čime se određuje učinak nekog uređaja pod punim opterećenjem (nominalna vrijednost).

Mnogi Toshiba uređaji postižu vrijednosti najviše klase “A”, te su upravo zahvaljujući invereterskim sustavima moguće tijekom cijele godine realne uštede troškova energije do 50 %.

Toshiba_ucinkovitost

TOSHIBA: OTAC SVIH INVERTERA

Koliko će dobro raditi neki klima-uređaj s inverter-skim upravljanjem, uglavnom zavisi od učinkovitosti tri najvažnije komponente: elektronike, motora i kompresora.

Toshiba je svoju pozornost usmjerila na sve komponente podjednako, a uspjeh govori sam za sebe.

Toshiba_invereter_otac

 

Haier_head

HAIER

Haier je osnovan 1984. u Qingdao (Kina) kao proizvođač hladnjaka za domaće tržište. Samo je 20 godina trebalo da Haier postane 4.svjetski proizvođač potrošačke elektronike i 3. svjetski proizvođač hladnjaka. Rezultat ovog velikog uspjeha je činjenica da je Haier brand ( robna marka) među 100 globalno poznatih svjetskih marki. Haier je prva kineska kompanija koja je prisutna na svim kontinentima. Kompanija ima 30,000 zaposlenih, prisutna je u 165 zemalja.

Asortiman Haier uređaja pokriva sve vrste kućanskih aparata od mikrovalnih pećnica, perilica rublja, perilica posuđa, hladnjaka, zamrzivača, zatim asortiman audio-video programa LCD, plasma, slim i flat televizora te mobilne telefone.

Kao garancija kvalitete Haier ima internacionalne certifikate uključujući i ISO 9001( 1992) i ISO14001( 1996).

Haier je u Italiji otvorio ured za razvoj europskog tržišta te ujedno uložio resurse u dvije tvornice hladnjaka i TV uređaja u Italiji i Slovačkoj, sa dugoročnim planom ulaganja u razvoj robne marke u Europi.
Na slici desno možemo vidjeti Haierove podružnice u svijetu.

HAIER CJENIK

haiersvijet

VRHUNSKI UREĐAJ PO CIJENI UREĐAJA SREDNJE KLASE

Zidni mono i multi split sustavi daju odličan odnos cijene te kvalitete i performansi uz odličnu energetsku učinkovitost i ugrađen ionizator zraka. Posjeduju sve europske i svjetske certifikate te zadovoljavaju sve najstrože tehničke i ekološke standarde u pogledu kvalitete i očuvanja okoliša. Klasičan dizajn osigurava nenapadno uklapanje uređaja u Vaš dom. Uređaj ima 24 satni timer, noćni način rada i automatski rad.

Ionizator zraka stvara negativne ione te neutralizira negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja koje nastaje upotrebom različitih električnih uređaja (TV, kompjutori, el. instalacije, mobiteli…) te zbog upotrebe umjetnih sintetiziranih materijala u prostoru u kojem boravimo.Ionizator istovremeno pročišćava zrak i aktivira kisik, te na taj način poboljšava kvalitetu zraka i čini boravak u takvom prostoru ugodnijim.

Haier-Air

Dokazano je da ionizator zraka umanjuje negativnu energiju nastalu kao posljedica stresa te čini prostor ugodnijim za život bilo da se radi o poslovnom ili stambenom prostoru.

ZIDNI INVERTER MODELI

Inverter mono i multi split modeli omogućuju uštedu energije i pružaju povećanu ugodnost korištenja klima uređaja.
LCD display prikazuje trenutne postavke te odabranu odnosno trenutnu temperaturu. Izrazito tihi rad, ionizator zraka i 3D usmjeravanje zraka uz moderan dizajn karakteristika je ovog modela.

Haier_zidni_inverter_modeli

Haier_zidni_inverter_modeli_2

ZIDNI INVERTER TOP MODELI – PRVAK ENERGETSKE UČINKOVITOSTI

Haier_zidni_inverter

Novi «flat panel» uljepšati će interijer, a tehničke karakteristike osigurati će superiorno klimatiziranje. Dodatno pročišćavanje zraka UV lampom, visoka energetska učinkovitost uz ionizator zraka te opcija dovođenja svježeg zraka preko rekuperatora svrstavaju ovaj model u ponudu najmodernijih uređaja danas na tržištu.

Haier_uv

Mitsubishi-head

MITSUBISHI ELECTRIC

IZVRSTAN ODABIR ZA VAŠU KUĆU, ZA SVAKO GODIŠNJE DOBA!

Na raspolaganju Vam je široki izbor Mitsubishi Electric klima uređaja, kako biste unutar vašeg doma, na potpuno prirodan način, stvorili idealnu klimu i komfor. Ove klima uređaje karakterizira visoka tehnologija i izuzetna mnogostranost, vrlo su pogodni za klimatiziranje bilo kojeg prostora i za zadovoljavanje svakog vašeg zahtjeva.

Mitsubishi Electric je osmislio jednu jedinstvenu tehnologiju tišine, osiguravajući vam najbolji komfor, a uz najnižu razinu buke dostupnu na tržištu.

Osmišljeni su također posebni postupci za olakšavanje korištenja, upravljanja, instaliranja i održavanja klima uređaja Mitsubishi Electric. Ekološka osjetljivost, konstantna briga za uštedu energije i čistoća linija, upotpunjuju sliku Mitsubishi Electric klima uređaja; rješenja i tehnologije koje su posebno osmišljene za zdravlje i komfor.

Za Vašu svakodnevnu ugodu!

UŠTEDA ENERGIJE

Energija je dragocjena. Izuzetno niske ili visoke temperature uzrokuju ogromnu potrošnju energije od strane običnih klima uređaja, a ta se potrošnja očituje u visokim cijenama korištenja. Mitsubishi Electric 5e koristi najnaprednijim tehničkim mogućnostima, kao što je inverterska regulacija kapaciteta, DC motor i PAM upravljanje {Pulsno Amplitudna Modulacija) kako bi se poboljšala djelotvornost pojedinih uređaja za klimatiziranje i kako bi se postigla značajna ušteda energije- preko 20%. Jer energija je sve skuplja i mi činimo sve kako je ne bismo rasipali.

TIHI SU, u punom radnom ritmu

Razina tihog rada koja je postignuta s klima uređajima Mitsubishi Electric je takva daje njihova prisutnost neprimjetna tijekom njihovog funkcioniranja, što povećava ugodnost u vašem domu. Široki izbor klima uređaja karakteriziranje proizvodima čija razina proizvodnje zvuka tijekom rada kod pojedinih modela iznosi samo 21 dB i najniža je na tržištu. Proizvodnja vrlo tihih klima uređaja oduvijek je prioritet Mitsubishi Electric. Tihi rad, kao i idealna temperatura …..dragocjeni su kao zlato.

UDISATI svježi i čisti zrak

Kvaliteta zraka koji udišemo bitan je čimbenik za zdravlje. Za uklanjanje neugodnih mirisa, prašine, grinja i drugih zagađivača, Mitsubishi Electric je osmislio Plazma Duo (MS27FA), inovativni plazma filter za uklanjanje neugodnih mirisa i s filteromza pročišćavanje zraka, koji osim djelotvornog sustava za uklanjanje neugodnih mirisa također skuplja sitnu prašinu i ima antivirusno djelovanje. Osim toga, kako to nalaže moderna ekološka osviještenost, Mitsubishi Electric koristi rashladno sredstvo R410A, koje nema negativno djelovanje na ozonski sloj u atmosferi. Konačno, disati je veliko zadovoljstvo.

TEHNOLOGIJA TIŠINE

Samo 21 dB koji karakteriziraju normalno funkcioniranje modela MSZ-FA25, MSZ-GA22/25, čine njihovu unutarnju jedinicu jednom od najtiših jedinica dostupnih danas na tržištu. Izmjenjivač topline lamelama s optimiziranim oblikom smanjuje otpor zraka. Ventilator povećanog promjera proizvodi veći protok zraka, premda funkcionira uz male brzine rotacije; osim toga, različiti razmak između krilaca smanjuje razinu buke. Dvostruka istrujna rešetka značajno umanjuje otpor zraka uz znatno nižu razinu buke.

SMANJENJE BUKE PRI RADU VANJSKE JEDINICE

I vanjske jedinice Mitsubishi Electric projektirane su tako da se smanji razina buke.
Posebno usklađivanje krilaca ventilatora, plosnata površina izmjenjivača topline, kompresori DC Invertera i sustav ekspanzije L.E.V. (Linear Expansion Valve), osim što jamče visoke performanse, osiguravaju izuzetno tihi rad. Osim toga, za seriju MXZ-VA, posebna funkcija omogućava smanjivanje buke vanjske jedinice kad je termičko opterećenje smanjeno, primjerice noću u funkciji hlađenja.

 

Mitsubishi_1

VIŠE TIŠINE, VIŠE KOMFORA

Mitsubishi Electric za svoje klima uređaje primjenjuje sve tehničke mogućnosti koje napredna znanstvena istraživanja u materiji tihog rada stavlja na raspolaganje, kao primjerice veliki ventilator s različitim razmakom između krilaca. To je iz razloga što tihi prostor omogućava da se u potpunosti uživa u prednostima dobre klimatizacije. Stupanj tišine doprinosi na odlučujući način ostvarivanju onoga što se naziva „komforom” i, upravo radi toga, on oduvijek spada u prioritete Mitsubishi Electric.

Mitsubishi_2

EKOLOŠKA OSJETLJIVOST

CATECHIN FILTER

Ovaj biljni ekstrakt je bioflavonoid koji se nalazi i u zelenom čaju, koji ima protuvirusno djelovanje a također je i antioksidans. Ima i izvrsne osobine za uklanjanje neugodnih mirisa, te se iz tih razloga Mitsubishi Electric odlučio za ovaj biljni ekstrakt u proizvodnji filtera za svoje klima uređaje, ne samo da bi poboljšali kvalitetu zraka, već i radi sprječavanja širenja virusa i bakterija u prostoru. Filter se može jednostavno izvaditi i ako se redovito pere, zadržava svoje osobine uklanjanja neugodnih mirisa tijekom najmanje 10 godina.
Filter s biljnim supstancama ove biljke spada u opremu većine zidnih modela klima uređaja Mitsubishi Electric.

Mitsubishi_3

PLASMA DUO

PLASMA DUO je sustav s dvostrukim filtriranjem; „Zaustavljanje neugodnih mirisa & Filter za pročišćavanje zraka”, koji se ne ograničava na samo hvatanje neugodnih mirisa, već ih uklanja u potpunosti. Radi toga je PLASMA DUO u stanju vratiti prostoru svježi zrak, ugodan za udisanje i koji je izvrsne kakvoće. Filter za zaustavljanje neugodnih mirisa nudi avangardnu tehniku uklanjanja neugodnih mirisa, rastvaranje i odstranjivanje štetnih kemijskih supstanci, s razinom preciznosti od 1/1.000.000 milimetara. Korištenjem filtera za pročišćavanje zraka zagađujući agensi koji se nalaze u zraku bivaju u potpunosti i konačno eliminirani. Osim što skuplja sitnu prašinu prisutnu u kući, pelud i druge iritirajuće supstance, ovaj filter obavlja i dezinfekcijsku i protuvirusnu funkciju. Stvaraju se, osim toga, negativni ioni, s poznatim umirujućim i opustajućim djelovanjem.

Mitsubishi_4

EKOLOŠKI KOMPATIBILNO HLAĐENJE

Kako bi stvarali sve bolje proizvode i koji sve bolje poštuju okoliš, Mitsubishi Electric je primijenio tip ekološkog sredstva za hlađenje nazvanog R410A. Potpuno je atoksičan, s nultim faktorom uništenja ozona, kemijski je stabilan i nije zapaljiv, ovaj novi rashladni medij posjeduje karakteristike koje ga svrstavaju u avangardu po pitanju očuvanja okoliša i čine ga posebno pogodnim za zamjenu rashladnih uređaja stare generacije.

FILTER S PROTUALERGUSKIM ENZIMIMA

Katalizator sa sintetičkim enzimima postavljen na vlakna za hvatanje alergenskih agensa. Katalizator sa sintetičkim enzimima pogoduje kemijskoj reakciji s kisikom i odvaja veze S-S*. Proteini s razdvojenim vezama S-S* nisu više alergenski proteini.

Midea DC Inverter 3,5 kW – 3.099,99

MideaAkcija

 

pdf

Gree Cozy DC Inverter 3,2 kW – 3.199,00 kn

GreeAkcija

 

pdf